سالاد کینوا و کیل با سس بادام
مواد لازم
۱٫۲ کاپ کینوا
۱ کاپ آب
۱٫۲ قرص عصاره مرغ یا سبزیجات
۳ کاپ کیل (خرد شده)
۱ کاپ سبزی هفت گیاه (اختیاری)
۲ کاپ دانهی ذرت (آبپز شده)
۱عدد فلفل دلمهای قرمز (نگینی شده)
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
مواد لازم برای سس بادام:
۱۵۰ گرم بادام درختی خام
١/٤ کاپ روغن زیتون
۱ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک
۱ عدد آب لیموترش بزرگ
۱٫۲ قاشق چایخوری پودر سیر
۱٫۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
۲ قاشق غذاخوری عسل
نمک - به مقدار لازم
فلفل سیاه - به مقدار لازم
مراحل
کینوا را در یک صافی زیر شیر آب سرد شستوشو دهید. سپس داخل یک قابلمه به همراه آب و عصاره سبزیجات [یا مرغ] با شعلهی متوسط روی اجاق قرار دهید.
هنگامی که شروع به جوش آمدن کرد، درب قابلمه را گذاشته، شعله را کم کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه تمام آب آن جذب شود. بعد از پخته شدن شعله را خاموش کرده و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه دیگر با درب بسته بماند تا خنک شود. سپس دانههای به هم چسبیده را با استفاده از چنگال از هم جدا کنید.
در یک ظرف بزرگ؛ کینوا، کیل، سبزی هفت گیاه، ذرت، فلفل دلمهای و روغن زیتون را با هم ترکیب کنید.
برای تهیه سس؛ همهی مواد سس را در مخلوطکن گذاشته و به مدت ۴-۳ دقیقه مخلوط کنید تا کاملا نرم شود. در صورت نیاز به آن نمک، فلفل سیاه یا آب لیموترش اضافه کنید.
سس بادام را به سالاد اضافه کرده و هم بزنید تا سس به خوبی با مواد پوشانده شود.
نکته: به جای کیل میتوانید از بیبی اسفناج استفاده کنید.
با تشکر از خانم سمیرا مرعشی